Καλωσορίσατε στη PNG Safety

Η εταιρία μας, PNG Safety Ltd πρωτοπορεί στον τομέα της ασφάλειας και υγείας στο χώρο εργασίας αφού από το 1994 εισάγει και διανέμει στην Κυπριακή αγορά μια μεγάλη σειρά από μέσα ατομικής προστασίας καθώς και εξειδικευμένο ρουχισμό εργασίας.

Η μακρόχρονη πείρα μας, καθώς και η εξειδίκευση στον τομέα, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προστασία για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με τις ψηλότερες προδιάγραφες ασφάλειας.

Στόχος της PNG Safety Ltd είναι να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικά ανώτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με πελατοκεντρική κουλτούρα και γνώμονα πάντα τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη φτάνουμε σε ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης.

Συνεργαζόμαστε με τις πλέον επώνυμες εταιρίες στη Ευρώπη και με εννέα αποκλειστικές αντιπροσωπείες, πετυχαίνουμε την διαρκή ανανέωση των προϊόντων μας, τα οποία κατασκευάζονται κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και συνάδουν πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι  με την ποιότητα των προϊόντων μας καθώς επίσης με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας.

2000+

Προϊόντα προς Πώληση

600+

Πιστοί Πελάτες Κάθε Μήνα

8/6

Υποστήριξη Πελατών

2.64M

Ετήσιες Πωλήσεις Εμπορευμάτων

Πελάτες & Αναγνώριση

Η συνεχής και αδιάκοπη συνεργασία μας με μερικές από τις πιο μεγάλες επιχειρήσεις της Κυπριακής αγοράς τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα είναι απόδειξη της αξιοπιστίας μας. Η εταιρεία μας PNG Safety Ltd με έτος ίδρυσης το 1994 αριθμεί σήμερα ένα πελατολόγιο που ξεπερνά τις 600 εταιρίες.

Main Menu