Καλωσορίσατε στη PNG Safety

2000+

Προϊόντα προς Πώληση

600+

Πιστοί Πελάτες Κάθε Μήνα

8/6

Υποστήριξη Πελατών

2.64M

Ετήσιες Πωλήσεις Εμπορευμάτων

Για Εμάς

Η εταιρία μας, PNG Safety Ltd πρωτοπορεί στον τομέα της ασφάλειας και υγείας στο χώρο εργασίας αφού από το 1994 εισάγει και διανέμει στην Κυπριακή αγορά μια μεγάλη σειρά από μέσα ατομικής προστασίας καθώς και εξειδικευμένο ρουχισμό εργασίας.

Η μακρόχρονη πείρα μας, καθώς και η εξειδίκευση στον τομέα, μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε ιδέες και λύσεις προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη προστασία για τους εργαζόμενους, σύμφωνα με τις ψηλότερες προδιάγραφες ασφάλειας.

Στόχος της PNG Safety Ltd είναι να προσφέρει στους πελάτες της ποιοτικά ανώτερα προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Με πελατοκεντρική κουλτούρα και γνώμονα πάντα τις πραγματικές ανάγκες του πελάτη φτάνουμε σε ψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης.

Συνεργαζόμαστε με τις πλέον επώνυμες εταιρίες στη Ευρώπη και με εννέα αποκλειστικές αντιπροσωπείες, πετυχαίνουμε την διαρκή ανανέωση των προϊόντων μας, τα οποία κατασκευάζονται κάτω από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και συνάδουν πλήρως με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι  με την ποιότητα των προϊόντων μας καθώς επίσης με την συνέπεια και τον επαγγελματισμό μας.

Τα νέα μας

H εταιρεία PNG Safety είναι η επίσημη αντιπρόσωποι της Diadora Utility στην Κύπρο από το 2010

Main Menu